Watch&Touch

Μια επανάσταση που μπορείτε να βλέπετε. Και να αγγίζετε.

Η CANDY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ TON

Watch&Touch
ένα πραγματικό ΚΛΕΦΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.

Ο πρωτοποριακός φούρνος από την Candy που αλλάζει την κουζίνα.
Συνδεδεμένος και διαδραστικός, είναι ο μοναδικός φούρνος με πόρτα που είναι Πλήρη Οθόνη Χειρισμού Αφής και ενσωματωμένη κάμερα HD. 
Μοναδικές βίντεο-συνταγές και πολλά προγράμματα μαγειρέματος. Δεν θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από επάνω του. Ούτε και οι φίλοι σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Touching

WATCHING

ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ.

 

ΟΘΟΝΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Φιλικός Χειρισμός μέσω οθόνης 19". Εύκολη στο χειρισμό και έλεγχο της εξέλιξης μαγειρέματος, ανά πάσα στιγμή.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΡΤΑΣ

Για πρώτη φορά, μπορείτε να έχετε υψηλής ευκρίνειας κοντινό πλάνο, όλης της διαδικασίας μαγειρέματος, χωρίς καν να ανοίγετε την πόρτα.

ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ LED

Ο φούρνος ενσωματώνει 2 κάθετες συστοιχίες LED. Ο φωτισμός 360o , προσφέρει απόλυτη ορατότητα.

Touching

TOUCHING

ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΓΓΙΓΜΑ

 

ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ

Επιλέξτε την διαδικασία μαγειρέματος και περιηγηθείτε στην οθόνη της πόρτας για να βρείτε την αγαπημένη σας συνταγή, με ένα μόλις άγγιγμα. Η διαχείριση είναι εύκολη και επιτρέπει την επίβλεψη της προόδου, ανά πάσα στιγμή.

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟ

Το μόνο πλήκτρο που έχετε να πατήσετε, είναι το ON/OFF.

SOFT CLOSE

Απαλό, ήσυχο κλείσιμο πόρτας, ακόμη και με το ένα χέρι, για μέγιστη άνεση, αντοχή και μακροζωία.

Cooking

COOKING

Πιο εμπνευσμένο και έξυπνο μαγείρεμα, δε γίνεται.

 

ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

 

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ

Για ειδικούς και όσους ήδη γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν και γρήγορα.

 

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δείτε βιντεο-μαθήματα στην οθόνη αφής του φούρνου και ακολουθείστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα για την ετοιμασία του φαγητού.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Μπορείτε να βρείτε πάνω από 70 προγράμματα μαγειρέματος που προτείνουν τον καλύτερο συνδυασμό ρυθμίσεων, για να μαγειρέψετε το αγαπημένο σας πιάτο.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήστε και να αποθηκεύσετε την προσωπική σας ψηφιακή βιβλιοθήκη συνταγών. Μπορείτε επίσης, να ορίσετε πολλαπλών επιπέδων προγράμματα μαγειρέματος, ακόμη και δικών σας συνταγών, που συνδυάζουν διαφορετικές λειτουργίες, ταυτόχρονα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Ο Φούρνος είναι πραγματικά επαγγελματικός, με όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά: εξαιρετικές επιδόσεις, χάρη στην καμπίνα Maxi 78 Λίτρων και μαγειρέματος multifunction, για ομοιόμορφα αποτελέσματα, ακόμη και σε δύο ή περισσότερα επίπεδα.

RED DOT AWARD

Ο επαναστατικός Candy Watch & Touch, ο πρώτος έξυπνος φούρνος που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να επικοινωνεί με τον χρήστη σε κάθε φάση της προετοιμασίας του φαγητού, με ένα απλό άγγιγμα, κέρδισε το Red Dot Award: Product Design 2018.

Αναγνωρισμένη ως η πιο σημαντική διεθνής διάκριση, το Red Dot Award στοχεύει να τιμήσει τους καλύτερους ποιοτικά σχεδιαστές και παραγωγούς σε όλο τον κόσμο και αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό σημείο αναφοράς για όλο τον κλάδο, έχοντας βραβεύσει στο παρελθόν, οργανισμούς απόλυτης τελειότητας όπως η Apple, BMW, Google, Bose και η Ιταλική Pinifarina.

 

ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

 

Άμεσος έλεγχος για να απολαμβάνετε την προετοιμασία του φαγητού, με ένα απλό άγγιγμα, από την κινητή σας συσκευή, χάρη στην εφαρμογή Candy simply-Fi, απο όπου και όποτε θέλετε.

 

Πιο διαδραστικά, δεν γίνεται. Με σύστημα σύνδεσης Wi-Fi, ο φούρνος, σας προσφέρει επιλεγμένες ιστοσελίδες για να επισκεφθείτε για νέα, lifestyle και μαγειρική.

 

Κατεβάστε τώρα την Candy simply-Fi

 

simplyFi App