ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η Τεχνική Υποστήριξη της Candy σας παρέχει ένα δίκτυο 150 εξουσιοδοτημένων κέντρων τεχνικής υποστήριξης για να σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν έχετε κάποιο ερώτημα ή ανάγκη υποστήριξης, η Υπηρεσία Πελατών Candy είναι στην διάθεση σας για να σας παρέχουν υποστήριξη σε περίπτωση προβλημάτων λειτουργίας ή συντήρησης των συσκευών.

ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ

Κατεβάστε απευθείας από την ιστοσελίδα το βιβλιαράκι οδηγιών της συσκευής σας σε μορφή pdf: επιλέξτε την γραμμή προϊόντος, το όνομα ή τον κωδικό της συσκευής του ενδιαφέροντος σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ CANDY

Τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση δύο ετών για κάθε πρόβλημα συμμόρφωσής. Για να γνωρίσετε τους όρους και τις γενικές συνθήκες μπορείτε να ανατρέξετε στο πιστοποιητικό εγγύησης.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ

H Candy έχει μια πληθώρα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη: επικοινωνήστε με ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο υποστήριξης και βρείτε τα υλικά που ταιριάζουν με την συσκευή σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΤΗΛ.: 801-11-50-50-50

Πριν καλέστε, βεβαιωθείτε ότι έχετε τον 16-ψήφιο σειριακό αριθμό που βρίσκεται επάνω στο προϊόν και την ημερομηνία αγοράς του.

Μοναδικός αριθμός Υπηρεσίας Υποστήριξης Πελατών Candy για την Ελλάδα

Υπηρεσία διαθέσιμη από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 08:00 μέχρι 18:30.

 

Η κλήση είναι άνευ έξτρα κόστους.