ΙΔΕΕΣ & ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Οι συνδεδεμένες συσκευές Candy είναι γεμάτες εκπλήξεις και ήρθε η ώρα να τις ανακαλύψετε όλες! Είτε πρόκειται για μια έξυπνη λύση για τη μείωση απώλειας τροφίμων, μια απρόσμενη μέθοδο μαγειρέματος ή τον τέλειο κύκλο πλύσης για την αγαπημένη σας μεταξωτή φούστα, ένας ολόκληρος κόσμος αποκλειστικού περιεχομένου σας περιμένει στην εφαρμογή της Candy. Ανακαλύψτε όλες τις ιδέες και τα κόλπα της Candy και μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις συνδεδεμένες συσκευές σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, για να κάνετε την καθημερινή σας ζωή έξυπνη και εύκολη.

ΙΔΕΕΣ & ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ

Πλυντήρια Ρούχων

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ

Η σκληρότητα του νερού δείχνει τη συγκέντρωση ασβεστίου, μαγνησίου και άλλων μετάλλων διαλυμένων εντός αυτού και εξαρτάται από την παροχή του νερού. Αυτή η τιμή δεν είναι μόνο σημαντική στην επιλογή του νερού που πίνουμε, αλλά και στο πλύσιμο, καθώς η σκληρότητα του νερού επηρεάζει την ικανότητα του νερού να αντιδρά με σαπούνι. Στην πραγματικότητα, όσο πιο σκληρό είναι το νερό, τόσο περισσότερο μειώνεται η δύναμη του απορρυπαντικού. Το νερό γίνεται κάπως αφρώδες και αφήνει μεταλλικά στοιχεία (άλατα) πάνω στις επιφάνειες με τις οποίες έρχεται σε επαφή.

 

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Για να αφαιρέσετε σοκολάτα, εφαρμόστε ένα μίγμα νερού και απορρυπαντικού σε σκόνη, αφήστε για μισή ώρα και κατόπιν πλύνετε το ένδυμα στο πλυντήριο ρούχων.

 

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

Αφαιρέστε τα υπολείμματα με νερό, και αμέσως εφαρμόστε σαπούνι Μασσαλίας ή μερικές σταγόνες από υγρό απορρυπαντικό για πιάτα και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. Εάν ο λεκές έχει στεγνώσει, τρίψτε τον με ένα μείγμα νερού, μαγειρικής σόδας και αλατιού και μετά πλύνετε στο πλυντήριο.

Στεγνωτήριο

 

ΣΤΕΓΝΩΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΑΖΙ

Το στεγνωτήριο σας προσφέρει κύκλους στεγνώματος για κάθε τύπο υφάσματος, ωστόσο, μπορείτε να στεγνώσετε μαζί διαφορορετικά υφάσματα χάρη σε έναν ειδικό κύκλο. Όταν τα ελαφρύτερα υφάσματα φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο στεγνώματος, ένα ακουστικό σήμα θα σας ειδοποιήσει. Αφού αφαιρέσετε τα υφάσματα που έχουν ήδη στεγνώσει, μπορείτε να συνεχίσετε να στεγνώνετε τα πιο ανθεκτικά από αυτά.

 

ΣΙΔΕΡΩΣΤΕ ΜΕΤΑΞΙ ΕΥΚΟΛΑ

Λειτουργήστε το σίδερο στη χαμηλότερη θερμοκρασία και χρησιμοποιήστε τον ατμό, στη συνέχεια, γυρίστε το ρούχο ανάποδα και τεντώστε το όταν είναι ακόμα λίγο βρεγμένο, τοποθετήστε ένα καθαρό πανί πάνω του, πριν περάσετε το σίδερο πάνω από αυτό.

Πλυντήριο Πιάτων

 

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΤΕ ΟΣΜΕΣ ΑΠΟ ΨΑΡΙ

Για να εξαλειφθεί η δυσάρεστη μυρωδιά των ψαριών από τα πιάτα, ξεπλύνετε το συντομότερο δυνατό με ψεκασμό κρύου νερού αφού έχετε αφαιρέσει τυχόν υπολείμματα τροφής. Στη συνέχεια, τα μουλιάζετε, πάντα σε κρύο νερό με σαπούνι πλυσίματος πιάτων και χυμό λεμονιού ή λευκό ξύδι (περίπου 1 φλιτζάνι για έναν πλήρη νεροχύτη) και αφήστε τα για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια πλύντε τα κανονικά.

 

ΠΛΥΣΙΜΟ ΘΕΡΜΟΣ

Μόλις το θερμό έχει βραχεί χρησιμοποιώντας νερό σε μέση θερμοκρασία, βάλτε μερικές σταγόνες απορρυπαντικού στο εσωτερικό του και αφαιρέστε τη βρωμιά από το εσωτερικό του με μια ειδική βούρτσα για να πλύνετε τα μπουκάλια. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα θερμό, προσθέτοντας το απολιπαντικό και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον πέντε λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα, πάρτε ένα σκληρό σφουγγάρι και περάστε το απαλά σε αυτό.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Για ξύλα κοπής, κουτάλες, πλάκες και ξύλινα κουτάλια, το κανονικό πλύσιμο μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και μερικές σταγόνες οικολογικού απορρυπαντικού για πιάτα ή υγρό σαπούνι της Μασσαλίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι για να τρίψετε τα μέρη που χρειάζονται περισσότερο καθάρισμα, ξεπλύνετε με ζεστό νερό και σκουπίστε με ένα στεγνό πανί. Τα ξύλα κοπής και οι κουτάλες πρέπει να αφήνονται να στεγνώνουν σε όρθια θέση, για να βεβαιωθείτε ότι τα ίχνη του νερού εξατμίζονται πλήρως, έτσι ώστε το ξύλο να μην υποστεί ζημιά και να μην δημιουργηθεί μούχλα.

ΙΔΕΕΣ & ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Φούρνος

 

ΕΥΚΟΛΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ

Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να αποψύξετε τα τρόφιμα στον φούρνο; Defrost any food in just minutes with the DEFROST function, without altering the food's protein content. Το κυκλικό στοιχείο θέρμανσης και ο ανεμιστήρας κατανέμουν τη θερμότητα όπως απαιτείται για την απόψυξη.

 

ΨΗΣΤΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Το μυστικό για επιπλέον τραγανό κοτόπουλο; To make sure it doesn't dry out, wrap the meat with slightly dampened oven-proof paper, set the oven to static/ventilated mode, then, 10 minutes before the end of the cooking time, uncover the chicken and set the oven to grill mode to crisp it.

 

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ

Γεμίστε ένα ρηχό ορθογώνιο δοχείο με το χυμό μερικών λεμονιών. Τοποθετήστε το δοχείο στο φούρνο στους 180 έως 250 βαθμούς, ανάλογα με την ένταση της δυσάρεστης οσμής και μαγειρέψτε για 30 έως 40 λεπτά. Καθώς εξατμίζεται, ο χυμός λεμονιού θα εξαλείψει τις μυρωδιές και θα αφήσει ένα γλυκό, φρέσκο άρωμα στο φούρνο. If you don't like lemon, you can use any other kind of citrus fruit.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε ακόμη και την πιο βρώμικη σχάρα του φούρνου είναι να το αφαιρέσετε από το φούρνο και να το καθαρίσετε με ένα σφουγγάρι και καθολικό αφαίρεσης λιπαντικών ή λευκό ξύδι και στη συνέχεια αφήστε το ράφι να μουλιάσει σε νερό για 10 λεπτά, ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά.

Μικροκύμματα

 

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΚΕΡΙ ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Για να καθαρίσετε υφάσματα λερωμένα από κεριά, αρχικά ξύστε το κρύο κερί όσο το δυνατόν περισσότερο. Στη συνέχεια, ζεστάνετε το λερωμένο ύφασμα στο φούρνο μικροκυμάτων στο P80 για 1 λεπτό και καθαρίστε το λεκέ με χαρτί ή ένα υπόλοιπο πανιού.

 

ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Πλύνετε τις ντομάτες και στεγνώστε. Αφαιρέστε το μίσχο και κάντε μια κοπή Χ στην κορυφή των ντοματών. Τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων, σε ένα πιάτο, για 20 δευτερόλεπτα σε P50 (500 watt). Μόλις κρυώσουν, μπορείτε να τις ξεφλουδίστε.

 

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ

Πλύνετε τα σφουγγαράκια με κρύο νερό και τυλίξτε τα. Γεμίστε ένα πλαστικό μπολ με νερό και χυμό λεμονιού (ή ένα μικρό ποτήρι ξύδι). Βυθίστε το πλυντήριο και ξεκινήστε το φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά σε ισχύ P100.

ΙΔΕΕΣ & ΚΟΛΠΑ ΣΤΗΝ ΨΥΞΗ

Ψυγεία

 

ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το κάθε τρόφιμο, απαιτεί την δική του θερμοκρασία αποθήκευσης. Το κρέας και τα ψάρια πρέπει να τοποθετούνται στο ψυχρότερο μέρος του ψυγείου, γνωστό ως chiller. Το μεσαίο μέρος του ψυγείου (συνήθως στους 4-5 ° c) είναι κατάλληλο για αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαροπλαστικά με κρέμα, γαλακτοκομικά και τρόφιμα που πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο μόλις ανοίξει. Η περιοχή υψηλότερης θερμοκρασίας, γνωστή ως crisper, πρέπει να χρησιμοποιείται για λαχανικά και φρούτα, τα οποία ενδέχεται να υποστούν βλάβη από υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες. Τα ράφια των θυρών είναι τα θερμότερα μέρη του ψυγείου και προορίζονται για προϊόντα που χρειάζονται μόνο ελαφριά ψύξη (π.χ. αναψυκτικά ή βούτυρο).

 

ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ

Τα φρούτα και τα λαχανικά ενδέχεται να υποστούν βλάβη από υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες και πρέπει να καταναλωθούν γρήγορα, προτού υποστούν αλλοιώσεις. Είναι καλύτερο να μην πλένετε φρούτα και λαχανικά πριν τα βάλετε στο ψυγείο, για να αποφύγετε την πρόκληση υγρασίας που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων.

 

ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ

Στο σούπερ μάρκετ, συχνά θα βρείτε αβοκάντο που δεν είναι ακόμη ώριμα και είναι δύσκολο να ξεφλουδίστουν και να φαγωθούν. Εάν τα βάλετε στο ψυγείο θα περιμένετε για πολύ καιρό, πριν μπορέσετε να τα φάτε. Είναι καλύτερο να τα κρατήσετε έξω από το ψυγείο για να τα ωριμάσετε έτσι πιο γρήγορα και να τα απολαύσετε με την σωστή, απαλή, υφή τους.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ FiFo

Για να χρησιμοποιήσετε τρόφιμα πριν από την ημερομηνία λήξης τους και να μειώσετε τις απώλειες, ακολουθήστε την αρχή FiFo (First in, First out). Βεβαιωθείτε ότι τα τρόφιμα που μπήκαν πρώτα στο ψυγείο είναι επίσης τα πρώτα που θα αφαιρεθούν για να χρησιμοποιηθούν. Βάλτε τα τρόφιμα που αγοράζονται αργότερα πίσω ή κάτω από αυτά που βρίσκονται ήδη στο ψυγείο.

Συντηρητής Κρασιών

 

ΑΡΩΜΑΤΑ & ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Όπως και ο καφές, έτσι και το κάθε κρασί έχει και το δικό του “άρωμα”. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα αρώματα λουλουδιών, ιδιαίτερα τυπικά των λευκών κρασιών, όπως Moscato, Traminer, Malvasia και Riesling. Αυτά, ωστόσο, είναι πολύ ασταθή και μπορούν να διατηρηθούν μόνο για λίγους μήνες σε χαμηλές θερμοκρασίες μεταξύ 4 και 8° C.

 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ

Οι φελλοί παραμένουν υγροί, εάν διατηρούνται σε συνεχή επαφή με το κρασί. Οι ξεροί φελλοί χάνουν την ελαστικότητά τους και επομένως χαλούν το κρασί, αφήνοντας αέρα να διεισδύσει στο εσωτερικό της φιάλης.

 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΡΑΦΙΑ BAMBOO

Από τι υλικό είναι κατασκευασμένα τα ράφια του συντηρητή κρασιών Candy; Είναι κατασκευασμένα από μπαμπού, ένα δημοφιλές υλικό στη βιομηχανία κτιρίων και επίπλων, το οποίο προσφέρει ορισμένα πλεονεκτήματα: είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και ανθεκτικό. Είναι πρακτικό και εύκολο να καθαριστεί (καθώς δεν απορροφά λεκέδες ή υγρά). Επιπλέον, είναι περιβαλλοντικά βιώσιμο: καθώς δεν υπόκειται σε εντατική εκμετάλλευση, είναι ευρέως διαθέσιμο και ευεργετικό για το δασικό οικοσύστημα. Ο συντηρητής κρασιών σας Candy επομένως, είναι ασφαλής, πρακτικός και φιλικός προς το περιβάλλον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ CANDY