ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ;

ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ THN ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ CANDY

Ο στόχος της Candy ανέκαθεν αφορούσε στην απλοποίηση της καθημερινότητας σας. Αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε να ενδυναμώσουμε τα προϊόντα μας με συνδεσιμότητα: μοναδικές λύσεις ειδικά σχεδιασμένες και δημιουργημένες για να συμβαδίζουν με κάθε τρόπο ζωής και να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και να σας υποστηρίζουν σε πραγματικό χρόνο με τη νέα έξυπνη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Candy hub in app

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ CANDY HUB ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Στην εφαρμογή της Candy συμβαίνουν όλα! Με τη μοναδική και διαισθητική διεπαφή, η εφαρμογή της Candy σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα όλες τις οικιακές συσκευές σας ως ένα ολοκληρωμένο δίκτυο. Απλώς κατεβάστε τη και συνδέστε τα προϊόντα σας για να μπείτε στον κόσμο της Candy και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα πλήρες σύνολο πρόσθετων λειτουργιών και προγραμμάτων. Χάρη στην εφαρμογή της Candy θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τις συσκευές σας από απόσταση και να μιλάτε απευθείας μαζί τους μέσω έξυπνων ηχείων όταν βρίσκεστε στο σπίτι. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε ένα πλήρες σύνολο ειδικών περιεχομένων και λειτουργιών: συμβουλές και μυστικά, οδηγοί συντήρησης, δημιουργικές ιδέες μαγειρικής και απρόσμενες χρήσεις. Αλλά υπάρχουν περισσότερα: η εφαρμογή θα ενημερώσει την Εξυπηρέτηση Πελατών της Candy σχετικά με την κατάσταση της συσκευής σας, εξασφαλίζοντας υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο όταν χρειάζεται.

Η εφαρμογή Candy εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δυνατότητες που διατηρούν τις συσκευές σας πάντα ενημερωμένες και καινοτόμες.

 

 

 

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Δοκιμάστε τον ενισχυμένο έλεγχο μέσω της εφαρμογής για να ενεργοποιήσετε μια δυναμική και καινοτόμο αλληλεπίδραση που ταιριάζει πάντα στις ανάγκες σας. Διαχειριστείτε και ελέγξτε τις συνδεδεμένες συσκευές σας ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε. Έχετε κολλήσει στην κίνηση και έχετε καλεσμένους για δείπνο; Προθερμάνετε τον φούρνο σας μέσω της εφαρμογής. Προέκυψε αγώνας τένις τελευταίας στιγμής και είστε ακόμα στο γραφείο; Ξεκινήστε το πλυντήριο σας! Δοκιμάστε τον τηλεχειρισμό μέσω της εφαρμογής της Candy και εξοικονομήστε χρόνο για ό, τι σας αρέσει περισσότερο.

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Η εφαρμογή Candy σας βοηθά πάντα σχετικά με απορίες και αμφιβολίες σας αλλά και στην καλύτερη διαχείριση των δραστηριοτήτων σας. Ανακαλύψτε μια ολοκαίνουργια, έξυπνη πλήρη εμπειρία καθοδήγησης: μια σειρά από εύκολες διαδικασίες βήμα προς βήμα που θα σας δώσουν την λύση που χρειάζεστε. Ποιο πρόγραμμα να επιλέξω; Η εφαρμογή της Candy θα το βρει! Πως να αποθηκεύσω τα τρόφιμα ; Η εφαρμογή της Candy θα απαντήσει! Πώς να παρακολουθώ πάντα τις ημερομηνίες λήξης; Η εφαρμογή θα σας το υπενθυμίσει!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τις συνδεδεμένες συσκευές με Candy μέσω έξυπνων ηχείων χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή σας. Είτε είστε απασχολημένοι με μια νέα συνταγή είτε λίγο κουρασμένοι, μιλήστε με τις συσκευές Candy για να τις ξεκινήσετε, να τις σταματήσετε ή να λάβετε ενημερώσεις σχετικά με τη συνεχή δραστηριότητα. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε απαντήσεις και συμβουλές σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα καλύτερα προγράμματα και λύσεις για την καλύτερη χρήση τους.

ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η εφαρμογή της Candy είναι γεμάτη εκπλήξεις! Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή της Candy για να έχετε πρόσβαση σε ένα πλήρες σύνολο αποκλειστικού περιεχομένου, που δημιουργήθηκε ειδικά για να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους: ειδικές συνταγές, συμβουλές και κόλπα και απροσδόκητες χρήσεις που θα κάνουν την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη και πιο διασκεδαστική!

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η περιοδική συντήρηση είναι τόσο σημαντική ώστε οι συσκευές σας να λειτουργούν τέλεια και περισσότερο, αλλά δεν θυμόμαστε εύκολα το πότε πρέπει να γίνει. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε! Η εφαρμογή της Candy θα σας λέει πάντα τι και πως να το κάνετε, υποστηρίζοντας την αντιμετώπιση προβλημάτων όπου αυτά προκύψουν. Θα σας βοηθήσει επίσης στέλνοντας ειδοποιήσεις και έξυπνες υπενθυμίσεις σχετικά με τις απαραίτητες δραστηριότητες συντήρησης για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Επιπλέον, η εφαρμογή θα ειδοποιήσει την Εξυπηρέτηση Πελατών της Candy, για το τι συμβαίνει, ώστε να είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσουν σε πραγματικό χρόνο.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Η απόδοση δεν είναι προαιρετική και η Candy το γνωρίζει. Χάρη στην εφαρμογή Candy μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε για τις καταναλώσεις των συσκευών σας, να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε περισσότερο και να μάθετε πώς να βελτιώσετε την απόδοση και τα επίπεδα κατανάλωσης, μέσω ειδικών συμβουλών.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα προϊόντα Candy και μάθετε πώς να τα χρησιμοποιείτε πλήρως χάρη στις έξυπνες δυνατότητες συνδεσιμότητας και το ειδικό περιεχόμενο που διατίθεται μέσω της εφαρμογής.

Ανακαλυψτε την εξυπνη λειτουργικοτητα που απλουστευει τη ζωη σασ

Κατεβαστε την εφαρμογη candy simply-Fi

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ CANDY

 

BΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ανακαλύψτε περισσότερα
 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ

Ανακαλύψτε περισσότερα