ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY

Η Candy είναι κοντά σας κάθε στιγμή της ημέρας. Έχετε ανάγκη συμβουλών για την χρήση και την συντήρηση των συσκευών σας ή χρειάζεστε μια υπόδειξη για την επιλογή της συσκευής που κάνει για εσάς; Γράψτε μας και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας θέτοντας στην υπηρεσία σας την μακρά εμπειρία μας.

Ελαφριές συνταγές για το καλοκαίρι με την εφαρμογή COOK-IN-APP

29/07/16
Κατηγορίες:

Ο προσωπικός σας βοηθός σεφ στην κουζίνα είναι επιτέλους εδώ! Η νέα επανάσταση ονομάζεται COOK-IN-APP, ένας καινοτόμος φούρνος μικροκυμάτων, ο οποίος κάνει πολύ περισσότερα από ένα απλό «ζέσταμα» και σας βοηθάει πραγματικά στην προετοιμασία ενός νόστιμου και γρήγορου γεύματος, ιδανικό για όλες τις ανάγκες.

Scopri di più

Ψυγεία Krio Suite: η μέγιστη άνεση και για το φαγητό σας

27/07/16
Κατηγορίες:

Το Krio Suite είναι το ψυγείο της Candy που περιλαμβάνει τη φιλοσοφία του «χώρου για κάθε φαγητό». Ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την άνεση και την εργονομία συνδυάζοντας τις κορυφαίες τεχνολογίες.

Scopri di più

Προγράμματα γρήγορης πλύσης: για λίγα και πολλά άπλυτα

23/07/16
Κατηγορίες:

Τα γρήγορα προγράμματα είναι η ιδανική λύση για το φρεσκάρισμα των ρούχων σας μετά από ένα δείπνο έξω, μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή για την πλύση λίγων άπλυτων ρούχων, όπως τα εσώρουχα ή οι κάλτσες.

Scopri di più

Απολαύστε τις διακοπές σας, η Candy φροντίζει για τα άπλυτά σας

16/07/16
Κατηγορίες:

69 εκ. ύψος, 51 εκ. πλάτος και 44 εκ. βάθος: Αυτές είναι οι διαστάσεις μιας νέας βαλίτσας για τις διακοπές; Όχι, είναι το μέγεθος του Candy Aquamatic, του πιο μικρού πλυντηρίου ρούχων της αγοράς, με βελτιωμένη όμως απόδοση.

Scopri di più

Διάβασα ότι τα στεγνωτήρια σας αξιοποιούν τεχνολογία δεξαμενής EasyCase για τη συλλογή του νερού. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς λειτουργεί;

03/03/16
Κατηγορίες:

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει στεγνωτήριο γνωρίζει πόσο δυσάρεστη μπορεί να είναι η διαχείριση του παραδοσιακού δοχείου νερού. ¨Όταν είναι γεμάτο, γίνεται βαρύ, δύσκολο στη μεταφορά, ειδικά όταν το στεγνωτήριο βρίσκεται τοποθετημένο επάνω στο πλυντήριο (σε κωλόνα)!

Scopri di più

Θα ήθελα να αγοράσω ένα στεγνωτήριο ρούχων, αλλά φοβάμαι μήπως καταστρέφει τα ρούχα και καταναλώνει πολύ ρεύμα. Είναι αλήθεια?

25/01/16
Κατηγορίες:

Το στεγνωτήριο ρούχων μπορεί να βελτιώσει τη ζωή μας ειδικά τις υγρές και ψυχρές περιόδους, όταν το στέγνωμα της μπουγάδας προκαλεί πονοκέφαλο. Υπάρχει αρκετή παρανόηση και διάφοροι μύθοι που θα πρέπει να καταρρίψετε και να μάθετε περισσότερα για αυτή τη συσκευή η οποία χαίρει δημοτικότητας και εκτίμησης.

Scopri di più

Είναι αλήθεια ότι το πλυντήριο πιάτων χρησιμοποιεί λιγότερο νερό από το πλύσιμο στο χέρι;

11/01/16
Κατηγορίες:

Πολλά πιάτα για πλύσιμο και λίγος χρόνος ή διάθεση για να το κάνετε: για τους λόγους αυτούς θα επιλέξετε να αγοράσετε ένα πλυντήριο πιάτων. Η χρήση του απαιτεί περισσότερο ή λιγότερο νερό από ό,τι το παραδοσιακό πλύσιμο στο χέρι; Ας το δούμε μαζί.

Scopri di più