ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY

Η Candy είναι κοντά σας κάθε στιγμή της ημέρας. Έχετε ανάγκη συμβουλών για την χρήση και την συντήρηση των συσκευών σας ή χρειάζεστε μια υπόδειξη για την επιλογή της συσκευής που κάνει για εσάς; Γράψτε μας και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας θέτοντας στην υπηρεσία σας την μακρά εμπειρία μας.

Οδηγός επιβίωσης για μοναχικούς άνδρες

18/07/16
Κατηγορίες:

Τα «Επτά χρόνια φαγούρας» δεν είναι μόνο ο τίτλος μιας παλιάς ταινίας, αλλά μετά από λίγες μέρες αποτελούν τον εφιάλτη για πολλούς άνδρες που βρίσκονται χωρίς καθαρά λευκά είδη, αναγκάζονται να παραγγείλουν έτοιμο φαγητό σε ένα σπίτι που κοντεύει να εκραγεί…

Scopri di più

Έχετε κάποιες πρακτικές συμβουλές καθαρισμού για να με βοηθήσουν να κρατήσω τα ρούχα μου σε άριστη κατάσταση;

01/03/16
Κατηγορίες:

Για να διατηρήσετε τα ρούχα σας σε άριστη κατάσταση, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να μοιάζουν με καινούργια, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικές πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εξασφαλίσουν ότι τα αγαπημένα σας ρούχα θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Scopri di più

Πώς μπορώ να καθαρίσω το γυαλί στο εσωτερικό του φούρνου της κουζίνας

01/02/16
Κατηγορίες:

Υπάρχει κάποιος που δεν τα βρήκε δύσκολα με τον καθαρισμό του φούρνου της κουζίνας! Ειδικά αν είστε master chef, ξέρετε ότι η συσσώρευση λίπους και λαδιού δεν συγχωρεί. Από όλες τις αγγαρείες του σπιτιού, χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες, αλλά με μερικές απλές συμβουλές θα μάθετε πώς να το κάνετε χωρίς πρόβλημα.

Scopri di più

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να καθαρίσουμε το ψυγείο και τον καταψύκτη;

18/01/16
Κατηγορίες:

Απαραίτητα ανάμεσα στις συσκευές κουζίνας, τα ψυγεία και οι καταψύκτες είναι οι πλέον χρησιμοποιούμενες συσκευές. Διατηρώντας τα όλα καθαρά και απολυμασμένα έχει θεμελιώδη σημασία για την υγεία ενώ έτσι θα λειτουργούν σωστά και θα αντέχουν περισσότερο.

Scopri di più

Πώς θα πετύχω καλή συντήρηση των τροφίμων στο ψυγείο; Εδώ θα δείτε μερικές συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τη μούχλα και την αλλοίωση των τροφίμων.

04/01/16
Κατηγορίες:

Η τακτοποίηση και η αποθήκευση των τροφίμων στο ψυγείο με το σωστό τρόπο μπορεί να τα διατηρήσει φρέσκα για περισσότερο χρόνο: οι γιαγιάδες μας το ήξεραν αυτό, και μας έχουν διδάξει μερικά απλά μέτρα για να μην έχουμε πεταμένα τρόφιμα. Να μερικές συμβουλές για να μην έχουμε μούχλα, οσμές και γρήγορη αλλοίωση.

Scopri di più

Εάν επιλέξω την καθυστερημένη εκκίνηση στο πλυντήριο GrandÒ Simply-Fi, το υγρό απορρυπαντικό θα έρθει σε επαφή με τα ρούχα πριν την εκκίνηση του κύκλου πλύσης?

04/06/15
Κατηγορίες:

Όλα τα πλυντήρια του Ομίλου Candy με δυνατότητα για καθυστερημένη εκκίνηση, και αυτά που ανήκουν στην κατηγορία Simply-Fi αλλά και τα συνδεδεμένα, επιτρέπουν τη χρήση όλων των απορρυπαντικών, συμπεριλαμβανομένων και των υγρών απορρυπαντικών.

Scopri di più

Τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων;

16/04/15
Κατηγορίες:

Κλασικό παράδειγμα: Αγοράσατε ένα νέο ρούχο και, πριν το φορέσετε, κόψατε την ετικέτα με τις οδηγίες πλύσης μετά από μια γρήγορη ανάγνωση: Προσοχή! προτού πετάξετε την ετικέτα, διαβάστε την προσεκτικά. Ας δούμε τι σημαίνουν τα σύμβολα και πως σχετίζονται με τα προγράμματα πλύσης.

Scopri di più