ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY
Torna al blog

Ψυγεία Krio Suite: η μέγιστη άνεση και για το φαγητό σας

Ψυγεία Krio Suite

Το Krio Suite είναι το ψυγείο της Candy που περιλαμβάνει τη φιλοσοφία του «χώρου για κάθε φαγητό». Ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την άνεση και την εργονομία συνδυάζοντας τις κορυφαίες τεχνολογίες.

Ο σχεδιασμός εκφράζεται με τη νέα premium οθόνη με λευκό LED, μεταλλικό περίγραμμα στα ράφια και απαλό τελείωμα. Ο νέος ηλεκτρονικός έλεγχος του διακόπτη LED στην οροφή, σας επιτρέπει να ανάβετε και να κλείνετε το ψυγείο με ένα απλό άγγιγμα του δαχτύλου, ενώ  το σύστημα εξαερισμού Air Fran εξασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή της θερμοκρασίας στο ψυγείο: όλα αυτά και ακόμα περισσότερα υπόσχονται να δώσουν στο φαγητό σας μια Suite εμπειρία.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία εξασφαλίζει την καλύτερη κυκλοφορία αέρα για τη βέλτιστη  συντήρηση των τροφών (τεχνολογία εξαερισμού και όχι ψύξης), υψηλή ενεργειακή απόδοση, λιγότερο θόρυβο και μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα έχουν συμπιεστή τύπου inverter, έχουν έως και Α+++ ενεργειακή κλάση και συμπυκνωτή τύπου skin (πυκνωτής ενσωματωμένος στο πλαϊνό τοίχωμα).

Το τμήμα Comfort έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει την εργονομία του επάνω μέρους, χάρη στα ντουλάπια ελεγχόμενης θερμοκρασίας για φρούτα και λαχανικά και το τμήμα Fresh Zone για φρέσκες τροφές όπως το κρέας, το τυρί και το ψάρι. Και τα δύο είναι εξοπλισμένα με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς για τη βελτίωση της άνεσης και της ησυχίας, καθώς και με ένα απαλό εικονίδιο οθόνης, που σας βοηθάει να εντοπίζετε τα αντίστοιχα φαγητά.

Σε όλα τα ψυγεία της σειράς το ύψος των ραφιών είναι ρυθμιζόμενο με τη λειτουργία Stop-Back και τη μοναδική τεχνολογία “Safety Close” για να αποφεύγεται το τυχαίο άνοιγμα της πόρτας.

27/07/16
Κατηγορίες: