ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY
Torna al blog

Διάβασα ότι τα στεγνωτήρια σας αξιοποιούν τεχνολογία δεξαμενής EasyCase για τη συλλογή του νερού. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς λειτουργεί;

Διάβασα ότι τα στεγνωτήρια σας αξιοποιούν τεχνολογία δεξαμενής EasyCase

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει στεγνωτήριο γνωρίζει πόσο δυσάρεστη μπορεί να είναι η διαχείριση του παραδοσιακού δοχείου νερού. ¨Όταν είναι γεμάτο, γίνεται βαρύ, δύσκολο στη μεταφορά, ειδικά όταν το στεγνωτήριο βρίσκεται τοποθετημένο επάνω στο πλυντήριο (σε κωλόνα)!

Η Candy έχει αναπτύξει και εξοπλίσει ορισμένα μοντέλα στεγνωτηρίων της με ένα καινοτόμο σύστημα συλλογής νερού, το οποίο ονομάζεται EasyCase.

To EasyCase είναι ουσιαστικά μια δεξαμενή νερού ενσωματωμένη επάνω στην πόρτα του στεγνωτηρίου. Διαθέτει καινοτόμο και συμπαγή σχεδιασμό με εργονομική λαβή που επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση και μεταφορά του εύκολα, απλά και γρήγορα για το άδειασμα του νερού. Έχει πολύ μεγάλη χωρητικότητα 5 λίτρων αποσταγμένου νερού  και δεν χρειάζεται να αδειάζει μετά από κάθε από κάθε κύκλο στεγνώματος. Είναι διαφανές, και η στάθμη του νερού είναι πάντα ορατή, αποτρέποντας τον κίνδυνο να διακοπεί ο κύκλος στεγνώματος.

Χάρη στο πρακτικό στόμιο του, το άδειασμα της δεξαμενής του στεγνωτηρίου γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, ενώ έτσι διευκολύνεται και η αξιοποίηση του νερού, εάν απαιτείται.

Το συλλεγόμενο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ νέου για το πότισμα των φυτών στο σπίτι, για την οικιακή καθαριότητα ή για ακόμη και στο σιδέρωμα.

03/03/16
Κατηγορίες: