ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY
Torna al blog

Ελαφριές συνταγές για το καλοκαίρι με την εφαρμογή COOK-IN-APP

Cook in App

Ο προσωπικός σας βοηθός σεφ στην κουζίνα είναι επιτέλους εδώ! Η νέα επανάσταση ονομάζεται COOK-IN-APP, ένας καινοτόμος φούρνος μικροκυμάτων, ο οποίος κάνει πολύ περισσότερα από ένα απλό «ζέσταμα» και σας βοηθάει πραγματικά στην προετοιμασία ενός νόστιμου και γρήγορου γεύματος, ιδανικό για όλες τις ανάγκες.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα τηγάνι ή έχετε ανάψει το φούρνο μικροκυμάτων; Μην ανησυχείτε, το COOK-IN-APP σας καθοδηγεί βήμα-βήμα για να επιτύχετε τέλεια γεύματα σε λίγα μόνο λεπτά.

Κατεβάστε απλώς την εφαρμογή Candy simply-Fi και επιλέξτε τις ενότητες «Tips & Tricks» («Συμβουλές και Κόλπα») με εύκολες και πρακτικές συμβουλές για εναλλακτικές χρήσεις του φούρνου μικροκυμάτων, “cooking” («μαγείρεμα») που περιέχει ερωτήσεις και πληροφορίες για ξεχωριστά φαγητά και την ενότητα “Recipes” («Συνταγές») με εναλλακτικές ιδέες που χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες. Θέλετε να περιμένετε λίγη ώρα; Αρωματίστε το σπίτι, αποστειρώστε τα γυάλινα βάζα, τελειοποιήστε το μαγείρεμα των λαχανικών, ανακαλύψτε τις ιδιότητες περισσότερων από 30 φαγητών και άλλα πολλά.

Το μενού χωρίς γλουτένη για τα παιδιά, οι προτάσεις για φρέσκο καλοκαιρινό μενού και επιδόρπια, άπειρες διαθέσιμες συνταγές, σχεδιασμένες από επαγγελματίες σεφ ειδικά για  το φούρνο μικροκυμάτων συνοδεύονται από εικόνες για να τις πραγματοποιήσετε πιο εύκολα και άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή COOK-IN-APP είναι ιδανική για δύο είδη πολύ απαιτητικών πελατών: τις μητέρες και όσους αγαπούν το υγιεινό φαγητό.

Αν πρέπει να προετοιμάσετε τη βρεφική τροφή και το γάλα του μωρού, το πρόγραμμα Baby Food θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τη βρεφική τροφή και τις σούπες χάρη στα άπειρα προκαθορισμένα προγράμματα, ή μπορεί να ζεστάνει το γάλα στον ιδανικό βαθμό και να αποστειρώσει τα βρεφικά μπουκάλια ή τις πιπίλες του μωρού σας.

Είστε εθισμένοι στην Ελαφριά και Υγιεινή κουζίνα;

Με το πρόγραμμα Cook Light, μπορείτε να προετοιμάσετε αυθεντικές συνταγές με λιγότερα λιπαρά, όπως το γιαούρτι, τα όσπρια ή τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως, επιλέγοντας απλά την αγαπημένη σας συνταγή και πατώντας έναρξη. Η εφαρμογή COOK-IN-APP θα μαγειρέψει το δείπνο σας.

Το να εκπλήσσετε την οικογένεια και τους καλεσμένους σας κάθε μέρα με ένα νέο γεύμα θα είναι πλέον παιχνιδάκι.

Η σειρά καλύπτει μοντέλα των 20-22-25-30 λίτρων, σε συνδυασμό ή εφοδιασμένα με σχάρα και σε διάφορα χρώματα, όπως ασημένιο, κόκκινο, μαύρο ή λευκό, που ταιριάζουν σε κάθε περιβάλλον.

29/07/16
Κατηγορίες: