ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY
Torna al blog

Εάν επιλέξω την καθυστερημένη εκκίνηση στο πλυντήριο GrandÒ Simply-Fi, το υγρό απορρυπαντικό θα έρθει σε επαφή με τα ρούχα πριν την εκκίνηση του κύκλου πλύσης?

Εάν επιλέξω την καθυστερημένη εκκίνηση στο πλυντήριο GrandÒ Simply-Fi, το υγρό απορρυπαντικό θα έρθει σε επαφή με τα ρούχα πριν την εκκίνηση του κύκλου πλύσης?

Όλα τα πλυντήρια του Ομίλου Candy με δυνατότητα για καθυστερημένη εκκίνηση, και αυτά που ανήκουν στην κατηγορία Simply-Fi αλλά και τα συνδεδεμένα, επιτρέπουν τη χρήση όλων των απορρυπαντικών, συμπεριλαμβανομένων και των υγρών απορρυπαντικών.

Από τη στιγμή που ορίζεται η εκκίνηση, το απορρυπαντικό ρέει σε ένα χώρο που βρίσκεται ανάμεσα στο καλάθι και το χώρο υποδοχής και δεν έρχεται σε άμεση επαφή με τα ρούχα σας παρά μόνο κατά την εκκίνηση του κύκλου πλύσης όπου το νερό θα αρχίσει να συσσωρεύεται μέσα στη δεξαμενή.

Στη συνέχεια, θα θέλαμε να καθησυχάσουμε τον πελάτη μας όσον αφορά τη χρήση της καθυστερημένης εκκίνησης στις συσκευές Candy simply-Fi. Μπορείτε να γεμίσετε το πλυντήριο ενώ βρίσκεστε ακόμα στο σπίτι, να εισάγετε το απορρυπαντικό της αρεσκείας σας στη συσκευή και έπειτα να προγραμματίσετε μια καθυστερημένη εκκίνηση είτε χειροκίνητα είτε μέσω του κινητού τηλεφώνου σας, με την βοήθεια της εφαρμογής Easy App. .

Σχετικά με το πλυντήριο Simply-Fi, γνωρίζατε ότι μπορείτε να διατηρείτε τα ρούχα σας "φρέσκα" ακόμη κι αν δεν είστε σπίτι για να τα απλώσετε; Μέσω αυτής της εφαρμογής μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια ήπια περιστροφή η οποία θα διατηρήσει τον κάδο σε κίνηση μετά το τέλος της πλύσης, έτσι ώστε τα ρούχα σας να διατηρούνται φρέσκα και ευωδιαστά.

04/06/15
Κατηγορίες: