ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ CANDY

Η Candy είναι κοντά σας κάθε στιγμή της ημέρας. Έχετε ανάγκη συμβουλών για την χρήση και την συντήρηση των συσκευών σας ή χρειάζεστε μια υπόδειξη για την επιλογή της συσκευής που κάνει για εσάς; Γράψτε μας και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας θέτοντας στην υπηρεσία σας την μακρά εμπειρία μας.

Ελαφριές συνταγές για το καλοκαίρι με την εφαρμογή COOK-IN-APP

29/07/16
Κατηγορίες:

Ο προσωπικός σας βοηθός σεφ στην κουζίνα είναι επιτέλους εδώ! Η νέα επανάσταση ονομάζεται COOK-IN-APP, ένας καινοτόμος φούρνος μικροκυμάτων, ο οποίος κάνει πολύ περισσότερα από ένα απλό «ζέσταμα» και σας βοηθάει πραγματικά στην προετοιμασία ενός νόστιμου και γρήγορου γεύματος, ιδανικό για όλες τις ανάγκες.

Scopri di più

Ψυγεία Krio Suite: η μέγιστη άνεση και για το φαγητό σας

27/07/16
Κατηγορίες:

Το Krio Suite είναι το ψυγείο της Candy που περιλαμβάνει τη φιλοσοφία του «χώρου για κάθε φαγητό». Ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την άνεση και την εργονομία συνδυάζοντας τις κορυφαίες τεχνολογίες.

Scopri di più

Προγράμματα γρήγορης πλύσης: για λίγα και πολλά άπλυτα

23/07/16
Κατηγορίες:

Τα γρήγορα προγράμματα είναι η ιδανική λύση για το φρεσκάρισμα των ρούχων σας μετά από ένα δείπνο έξω, μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή για την πλύση λίγων άπλυτων ρούχων, όπως τα εσώρουχα ή οι κάλτσες.

Scopri di più

Οδηγός επιβίωσης για μοναχικούς άνδρες

18/07/16
Κατηγορίες:

Τα «Επτά χρόνια φαγούρας» δεν είναι μόνο ο τίτλος μιας παλιάς ταινίας, αλλά μετά από λίγες μέρες αποτελούν τον εφιάλτη για πολλούς άνδρες που βρίσκονται χωρίς καθαρά λευκά είδη, αναγκάζονται να παραγγείλουν έτοιμο φαγητό σε ένα σπίτι που κοντεύει να εκραγεί…

Scopri di più

Απολαύστε τις διακοπές σας, η Candy φροντίζει για τα άπλυτά σας

16/07/16
Κατηγορίες:

69 εκ. ύψος, 51 εκ. πλάτος και 44 εκ. βάθος: Αυτές είναι οι διαστάσεις μιας νέας βαλίτσας για τις διακοπές; Όχι, είναι το μέγεθος του Candy Aquamatic, του πιο μικρού πλυντηρίου ρούχων της αγοράς, με βελτιωμένη όμως απόδοση.

Scopri di più

Διάβασα ότι τα στεγνωτήρια σας αξιοποιούν τεχνολογία δεξαμενής EasyCase για τη συλλογή του νερού. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς λειτουργεί;

03/03/16
Κατηγορίες:

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει στεγνωτήριο γνωρίζει πόσο δυσάρεστη μπορεί να είναι η διαχείριση του παραδοσιακού δοχείου νερού. ¨Όταν είναι γεμάτο, γίνεται βαρύ, δύσκολο στη μεταφορά, ειδικά όταν το στεγνωτήριο βρίσκεται τοποθετημένο επάνω στο πλυντήριο (σε κωλόνα)!

Scopri di più

Έχετε κάποιες πρακτικές συμβουλές καθαρισμού για να με βοηθήσουν να κρατήσω τα ρούχα μου σε άριστη κατάσταση;

01/03/16
Κατηγορίες:

Για να διατηρήσετε τα ρούχα σας σε άριστη κατάσταση, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να μοιάζουν με καινούργια, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικές πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εξασφαλίσουν ότι τα αγαπημένα σας ρούχα θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Scopri di più