RapidÓ

Logo Rapido

 

Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

 

Δες το βίντεο

ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ CANDY RAPIDO’, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Στην πολυάσχολη ζωή μας, το πιο πολύτιμο πράγμα είναι ο χρόνος. Για αυτό και το νέο πλυντήριο ρούχων της Candy, RapidÓ, έχει σχεδιαστεί βάσει αυτής της ιδέας: με γρήγορα και αποτελεσματικά καθημερινά προγράμματα, που σας εξοικονομούν χρόνο, για να μπορείτε να τον αφιερώνετε σε ότι αγαπάτε, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής σας. Το 65% των χρηστών επιλέγουν γρήγορα προγράμματα*, χωρίς όμως να μπορούν να επιλέξουν το σωστό συνδυασμό για το καλύτερο αποτέλεσμα πλύσης. Για ακόμα μια φορά η Candy προσφέρει απλές αλλά έξυπνες και καινοτόμες λύσεις: το πιο πλήρες σετ της αγοράς, με 9 γρήγορα προγράμματα και την αποκλειστική λειτουργία Snap&Wash Πιο γρήγορα και πιο έξυπνα!

*Τα δεδομένα έρχονται από αναλύσεις της εφαρμογής Candy simply-Fi

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη γκάμα
 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΣΕΤ ΜΕ 9 ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 

Με το Candy RapidÓ δεν χρειάζεται πλέον να επιλέξετε μεταξύ της εξοικονόμησης χρόνου και των τέλειων αποτελεσμάτων πλύσης διότι χάρη στην πλέον σύγχρονη τεχνολογία του κινητήρα Speed Drive, η δράση καθαρισμού αυξάνεται κατά 50% (σε σύγκριση με τους συμβατικούς κινητήρες) και εξασφαλίζει άριστο αποτέλεσμα καθαρισμού, σε γρήγορους κύκλους.

 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΜΙΑ ΩΡΑ

Επιλέξτε το γρήγορο πρόγραμμα ”Καθημερινή Υγιεινή” για τέλεια απολύμανση και βαθύ καθαρισμό των ρούχων σας. Σε μόλις 59 ‘, αυτή η λειτουργία θα διατηρήσει σταθερά την ίδια θερμοκρασία 60 ° C για ολόκληρο τον κύκλο, επιτρέποντας την προστασία από τα αλλεργιογόνα, τα μικρόβια και τα βακτήρια και τους άλλους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία όλης της οικογένειας και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ

Είστε έτοιμοι για μια νέα εμπειρία ? Τώρα μέσω της αποκλειστικής λειτουργίας Snap & Wash στην εφαρμογή simply-Fi, ενημερώνεστε για το κατάλληλο πρόγραμμα πλύση απευθείας από το κινητό σας. Απλώς τραβώντας μια φωτογραφία την λεκάνη με τα ρούχα, σας προτείνουμε το καταλληλότερο, γρήγορα πρόγραμμα. Ταυτόχρονα ρυθμίζονται οι στροφές και η θερμοκρασία. Ο έξυπνος τρόπος για οικονομία χρόνου

 

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ

Ο καινοτόμος εργονομικός σχεδιασμός των νέων Candy RapidÓ έχει μελετηθεί για να κάνει το πλύσιμο των ρούχων παιχνιδάκι. Το γέμισμα, το άδειασμα και η χρήση του πλυντηρίου δεν ήταν ποτέ πριν τόσο εύκολη.

 

ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Το RapidÓ είναι εξοπλισμένο με συνδεσιμότητα Wi-Fi για μεγαλύτερη άνεση στην χρήση. Χρήσιμες συμβουλές πλύσης αλλά και υποστήριξη στην γλώσσα που επιθυμείτε χωρίς κόπο. Μέσω της εφαρμογής simply-Fi μιλάτε με το RapidÓ και εκείνο σας απαντάει σχετικά με τις ιδανικές συνθήκες πλύσης, αφαίρεση λεκέδων κ.α.

 

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ

Χάρη στον νέο κινητήρα Speed Inverter, προσφέρουν άριστες επιδόσεις με την μέγιστη Απόδοση.

Σύμφωνα με την νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία*, υπάγονται στην κλίμακα Ενεργειακής Απόδοσης Α,

που αντιστοιχεί στην προηγούμενη ενεργειακή κλίμακα Α+++.

 

*Σε εφαρμογή από τον Μάρτιο του 2021