Logo Bianca

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ

 

Δείτε το Βίντεο

Στην Candy πιστεύουμε στην έξυπνη καινοτομία. Αλλά σε ένα συγκεκριμένο τύπο: σε αυτή που πραγματικά, συνεισφέρει στις ανάγκες των ανθρώπων, και είναι σχεδιασμένη να κάνει τη ζωή τους ευκολότερη. Σε αυτή που δεν είναι διαθέσιμη σε λίγους, αλλά προσιτή από όλους. Η Bianca αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αυτής της φιλοσοφίας μας. Το νέο πλυντήριο ρούχων μας - το καινούργιο σας πλυντήριο- είναι το εξυπνότερο και πιο εύκολο στη χρήση, που σχεδιάστηκε ποτέ.

 

ΌΛΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 59'

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΟΝΟ

Χάρη στο Zoom, η Bianca μπορεί να πλένει κάθε ύφασμα ξεχωριστά, σε κάθε πρόγραμμα, σε λιγότερο από 1 ώρα, πάντα με τέλειο αποτέλεσμα πλύσης. Κανένα άλλο πλυντήριο ρούχων δεν το κάνει αυτό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΥΣΗΣ ΚΛΑΣΗΣ Α**

Όταν χρησιμοπoιείτε το Zoom, το αποκλειστικό σύστημα Mix Power Jet+, ψεκάζει καθαρό απορρυπαντικό απευθείας στην καρδιά των ρούχων και σε συνδυασμό με το Σύστημα Θέρμανσης Boost και τον επεξεργαστή Επιτάχυνσης (Accelerator CPU), εξασφαλίζουν τέλειο πλύσιμο σε χρόνο αστραπή.

* Σε Βαμβακερά, Συνθετικά και Μικτά Υφάσματα και για το 1/3+1κιλό από την ονομαστική χωρητικότητα της συσκευής. Παράδειγμα: Σε συσκευή χωρητικότητας 9 κιλών, πλένονται σε 59 λεπτά και με κλάση Α, 3+1 κιλά = 4κιλά

 

 

 

 

 

ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ

ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Ξεχάστε τα κουμπιά. Με τη Bianca, βρίσκετε τα πιο συχνά προγράμματα και τις πιο δημοφιλείς επιλογές, στη γλώσσα σας και κυριολεκτικά στην άκρη των δακτύλων σας. Απαλή περιστροφή με τον διακόπτη αφής soft touch και εύκολη ανάγνωση, χάρη στους μεγάλους χαρακτήρες και εικόνες.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ

Με το μοναδικό χειριστήριο Smart Ring, συνδυάζετε τους 8 πιο συχνούς σε εβδομαδιαία βάση κύκλους με τις 4 πιο συχνές επιλογές, παίρνοντας έτσι πολλαπλάσιες δυνατότητες επιλογών. +700 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η ειδική κλίση 11° του Smart Ring, σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τη συσκευή, άνετα χωρίς να λυγίζετε την μέση σας. Κρύσταλλο πόρτας, μεγαλύτερο, ψηλότερα και ευκολότερα, για ακόμη πιο άνετη χρήση.

Talking Bianca

 

 

ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΣΑΣ*

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ*

Χάρη στην εφαρμογή simply-fi, θα έχετε την ευκαιρία να ελέγχετε τη συσκευή σας, απλώς, μιλώντας σε αυτή. Ζητήστε από τη Bianca να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα: Θα ξεκινήσει και θα σας ενημερώσει όταν αυτό ολοκληρωθεί. Ζητήστε από την Bianca συμβουλές πλύσης και θα σας απαντήσει.

* Διαθέσιμες Γλώσσες: IT, EN, FR, ES με την ένταξη της Ελληνικής γλώσσας, θα γίνει αυτόματη αναβάθμιση της εφαρμογής

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ BIANCA

Η αλληλεπίδραση σας με την Bianca, δεν περιορίζεται μόνο εκεί: Το ειδικό λογισμικό της Bianca, στην πραγματικότητα σας επιτρέπει να έχετε πραγματικό διάλογο, μέσω του smartphone σας. Το νέο σας πλυντήριο καταλαβαίνει τις ανάγκες σας, σας διορθώνει σε περίπτωση πιθανού λάθους και μαθαίνει για εσάς μέρα με τη μέρα, προσφέροντας τις σωστές απαντήσεις. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία χρήσης.

ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕΣΩ WI-FI

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ BIANCA, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Το Talking Bianca είναι μόνο μια από τις πολλές δυνατότητες που γίνονται πραγματικότητα από το simply-fi, το μοναδικό σύστημα συνδεσιμότητας που σας επιτρέπει να βελτιώσετε την εμπειρία χρήσης, αξιοποιώντας απλά το smartphone ή tablet σας.

 

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Μέσω της εφαρμογής simply-fi, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες λειτουργίες:

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
να ξεκινήσετε και να σταματήσετε ένα κύκλο πλύσης, να ελέγξετε την κατάσταση και να ενεργοποιήσετε λειτουργία για να διατηρήσετε φρέσκια τη μπουγάδα σας, για μεγάλες περιόδους, αφού έχει ολοκληρωθεί η πλύση;

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
έχετε πρόσβαση σε μεγάλο εύρος επιπλέον προγραμμάτων και μπορείτε να τα συνδυάσετε με τις διαθέσιμες επιλογές για να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη πλύσης;

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥ CHECK-UP 
Διεξάγετε ένα αναλυτικό Check-up των εξαρτημάτων και της κατάστασης λειτουργίας της συσκευής σας. Σε περίπτωση προβλημάτων, η εφαρμογή σας βοηθάει βήμα-βήμα για την επίλυση τους.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Παρακολουθείστε τη χρήση ενέργειας στιγμιαία και αποκτήστε πρόσβαση σε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να την ελαττώσετε.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Λάβετε ειδοποιήσεις όταν πρέπει να καθαρίσετε το φίλτρο ή να εκτελέσετε κύκλο καθαρισμού του τυμπάνου, βάσει και της σκληρότητας του νερού σας.